Rulada din muschi de porc

de silvi0ara in Porc, 11 Mai 2010 | 9820 vizualizari

 

INGREDIENTE

    •  

      • 1muschiulet de porc  
      • 3 fire ceapa verde  
      • 4-5 frunze busuioc poroaspat  
      • 1 lingura pasta hrean  
      • 1 ou  
      • 1 lingura pesmet alb  
      • 200g carne tocata vita  
      • 130g branza gorgonzola sau cascaval  
      • 5-6 ciupercute brune
      • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:

Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.

Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.Se aseaza felia de snitel,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

13.05.2010, 11:04

Te aspet Nadina,chiar si fara furculite.Iti dau eu tot ce iti trebuie.

nadina73 1

13.05.2010, 23:33

stiam eu silvioara ca te gandesti la mine

silvi0ara 1

14.05.2010, 09:48

Pai cum altfel Nadina,poate mai ajung in Spania si terc si pe la tine sa pap din bunataile tale.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele